Analyse van uw wensen


Voor sommige verzekeringen die u wilt afsluiten of financiŽle dienst waarvan u gebruik wilt maken wordt door ons een analyse gemaakt.
 

Het belang van een dergelijke analyse mag u niet onderschatten. Neemt u als voorbeeld een reisverzekering. Deze kunt u overal aanschaffen. Maar wanneer u tijdens de vakantie risicovolle activiteiten gaat verrichten zoals bijvoorbeeld diepzeeduiken, hanggliding of bergbeklimmen dan heeft u met een standaardreisverzekering onvoldoende dekking. Wij gaan er ook vanuit dat u ons alle benodigde informatie verstrekt zodat wij de juiste verzekering kunnen selecteren.

 

Alternatieven waaruit u kunt kiezen


Het aanbod van verzekeringen is erg groot. Voor een niet deskundige lijken al die verzekeringen erg op elkaar. Niet voor niets wordt wel eens gezegd: “Zolang er niets gebeurt heeft iedereen de beste verzekering”

Maar in de praktijk kunnen de verschillen aanzienlijk zijn. Die verschillen bestaan niet alleen in de voorwaarden van de verzekering, maar ook in de hoogte van de premie. Het is ons vak om de verschillen te kennen en voor u te “vertalen”.
 
Iedereen heeft zich verzekerd. Zoals: ziektekosten, opstal, inboedel, WA, auto, rechtsbijstand, arbeidsongeschiktheid enz.. 


Maar weet u precies hoeveel zekerheid die verzekeringen u bieden? Of u onder- of oververzekerd bent? Of zijn polissen verouderd? 


Wij analyseren graag uw pakket.


Vanzelfsprekend wordt u door ons op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.